Објавени последните пораки на починатата Ирена, дали во нив се крие вистината за нејзината смрт?

  Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Откако „Слободен печат“ неодамна објави за смртта на 33 годишната пациентка, која првично беше примена на Клиниката за гинекологија и акушерство, а потоа и беа направени три операции, сега стапи во контакт со нејзината сестра со која комуницирала во последните мигови пред смртта. – Би сакала на … Продолжи со читање Објавени последните пораки на починатата Ирена, дали во нив се крие вистината за нејзината смрт?