Новите контејнери на сред тротоар

Прочитај повеќе

Див паркинг пред Ј.Б.Тито

Караоке на плоштад

Чорба со пикавци

Сечење во корен

Цвеќарот и цвеќињата

Скопје како Амстердам

1 comment

Златко 21/10/2019 - 14:45 at 14:45

Поглупи поставувања на контејнери не сум видел, како некој малоумник да ги растоварил кај што ке стигне. Сметаат во приклучување на сообраќајници во Центар, на велосипедски патеки секаде низ градот. Како некој само да се потрудил со сметањето да се рекламира за инсталација на истите, неводејки сметка за безбедноста на граѓаните. Само пофалби, со трагедија ке бидат потренспарентни !!!

Reply

Остави Коментар

Прочитај повеќе

Скопје во магла

Спајдрмен во детска клиника

Нова улица на кеј

Дом

Тракториста

Одмор на скеле