Нови добри вести од „Градски Парк“: КК Работнички добива уште еден спонзор

Фото: КК Работнички

Телекомуникацискиот гигант „Мтел“ неодамна стана спонзор на КК Работнички, а сега пристигнуваат нови добри вести од „Градски Парк“.

После „Мтел“ клубот ќе добие и уште една финансиска инекција, а тоа ќе биде Видеолотарија Касинос Австрија. Секако дека ова се одлични вести за најтрофејниот кошаркарски клуб во Македонија.

Со влегувањето на овие два спонзори би требало сите проблеми за КК Работнички да се оставени во минатото и клубот да застане на стабилни финансиски нозе.

Претставувањето на новиот спонзор и деталите за соработката ќе бидат објавени на утрешната прес-конференција која е закажана за 12:00 часот. Деталите за претходната соработка на Работнички со „Мтел“ можете да ги видите – тука.

Видео на денот