Новак Ѓоковиќ ја доби жалбата против депортацијата од Австралија

Судот ја отфрли одлуката на граничните службеници кои одлучија дека тој не ги исполнува критериумите за ослободување од условите за влез, објавува Скај Њуз. Новак Ѓоковиќ ја доби својата жалба против депортацијата од Австралија, откако граничните власти претходно одлучија дека не ги исполнува критериумите за ослободување од условите за влез. Тениската ѕвезда помина четири ноќи … Продолжи со читање Новак Ѓоковиќ ја доби жалбата против депортацијата од Австралија