Нора Шакири стана мајка: Добре дојде сине мој Ијан

Водителката Нора Шакири на социјалните мрежи објави дека стана мајка.

Таа и нејзиниот сопруг Марко денеска станаа за првпат родители.

Нора на социјалните мрежи го откри и името на новородениот син.

„Добредојде сине мој Ијан“, напиша Нора.

Facebook

 

 

Видео на денот