Нема промени, „топтан“ ќе им се суди на обвинетите во ТНТ

Судијата Огнен Ставрев го одби барањето на Јавното обвинителство за раздвојување на постапката за дел од обвинетите во “ТНТ.

– На 17 јануари во 2020 година ќе продолжи судскиот процес – рече судијата Ставрев.

Судечкиот судија Огнен Ставрев рече за судијата-поротник на кој му истекува мандатот нема повратни информации дали во овој состав ќе продолжи процесот или ќе биде именуван нов поротник.

Видео на денот