Нејзе пет деца не ѝ се проблем

Нејзе пет деца не ѝ се проблем

540
SHARE
Фото: Profimedia

Нејзината тајна е мошне едноставна и се базира на избор на здрава храна и неколкучасовно вежбање во теретана секој ден. Остатокот од времето го минува со децата.

На своите деца оваа мајка од Јоркшир, Англија, им ги даде имињата Самер, Честер, Блосом, Индија и Мини, а со последната бременост качила дури 38 килограми.

Симон Гетли е мајка на пет деца, но нејзиното мускулесто тело изгледа толку добро, што би ѝ позавиделе и голем број помлади девојки.

Нејзината тајна е мошне едноставна и се базира на избор на здрава храна и неколку часовно вежбање во теретана секој ден. Остатокот од времето го минува со децата.

Фото: Profimedia

Како да не била бремена

На своите деца оваа мајка од Јоркшир, Англија, им ги даде имињата Самер, Честер, Блосом, Индија и Мини, а со последната бременост качила дури 38 килограми. Само два месеца напорно вежбање во теретана ѝ биле доволни на Симон да се врати во првобитната форма и да изгледа како воопшто да не била бремена.

Фото: Profimedia

Во вежбањето е тајната

Во медиумите се појавија гласини дека нејзините деца се родени од сурогат-мајка, на што таа само одмавнува со раката.

– На многумина им е чудна мојата состојба, па дури и некои лекари се заинтересираа за мојот случај. Но, нема ништо специјално во моето тело, туку едноставно вежбам по цел ден – вели Симон.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY