Испишани графити пред домовите на пратеници од СДСМ (Фото)

Испишани графити пред домовите на пратеници од СДСМ (Фото)

524
SHARE
Фото: Плусинфо

Пред домовите на пратениците на СДСМ, Васко Ковачевски од Битола, Петре Шилегов од Скопје, Максим Димитриевски од Куманово и Јован Митрески од Струга се испишани графити.

Пратениците преку графитите се нарекуваат „предавници и гробари на Македонија“, а а напишано е и „Петре Шилегов дали твоите деца гласаат за двојазичност“, „Васко Ковачевски спремен си да ја продадеш Македонија?“.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY