Насер Зибери по повод 30 години независност: Имаме подеми и падови, но и отворени перспективи

Пред 30 години имавме некоја визија којашто не може целосно да се преслика во денешната реалност. Настаните во изминатите три децении наметнаа многу прашања кои во тоа време не беа предвидливи, па дури изгледаа и нереално. Живеевме во една друга држава, со поинаков модел на уредување, кој тогаш делуваше како нормален, но настаните од крајот … Продолжи со читање Насер Зибери по повод 30 години независност: Имаме подеми и падови, но и отворени перспективи