Најтетовираната Британка покажа како би изгледала без тетоважи: Навистина ги сакам моите тетоважи

Instagram

Беки Холт (33) од Чешир, која медиумите ја прогласија за најтетовираната жена во Велика Британија, покажа како би изгледала без тетоважи.

На половина од своето тело, кое инаку е речиси целосно покриено со тетоважи, таа нанела дебел слој пудра за да не се гледаат тетоважите и ги прашала своите следбеници како повеќе им се допаѓа.

„Не можеш да имаш премногу тетоважи, ако јас би се прашувала“, „Ти си прекрасна со нив и без нив“, „Еднакво. Очигледно си природно убава и тетоважите само го истакнуваат тоа“, ѝ напишале дел од следбениците на социјалните мрежи.

Во интервјуто за „Сан“ таа признала дека најмногу ја болеле тетоважите на пазувите и на препоните, но и дека никогаш не би ги отстранила со ласер. „Навистина ги сакам моите тетоважи“, додала таа. Беки рекла и дека луѓето се љубезни кон неа кога телото ќе го покрие со шминка, а понекогаш и се плашат од неа.

Видео на денот