НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – шести дел

Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Суштината на шминкањето е да го истакне она што е убаво, да ги прикрие неправилностите и притоа да се погоди дозата за да не изгледа вулгарно. … Продолжи со читање НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – шести дел