Му се обраќам на моето неродено дете: Даниела Мартиновиќ со трогателна исповед

Хрватската пејачка Даниела Мартиновиќ повеќе од 20 години беше во врска со колегата Петар Грашо, кој сега е во љубов со 15 години помладата Хана Хуљиќ. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Даниела имала голема желба да се реализира како мајка, а своевремено дала и интимна исповед на тема борбата за потомство која потресува … Продолжи со читање Му се обраќам на моето неродено дете: Даниела Мартиновиќ со трогателна исповед