Мишел Фајфер веќе три децении љуби само еден човек: Никогаш не го земав бракот здраво за готово!

инстаграм

Актерката Мишел Фајфер и продуцентот Дејвид Е. Кели денес слават 27 години брак. Нивната љубов од самиот почеток беше ништо друго освен обична, а како што откри актерката, тајната на нивниот успех е тоа што не го земаат бракот здраво за готово.

Во јануари 1993 година, пријателите за нив организирале состанок на слепо, кој тогаш не успеал, бидејќи сето тоа се претворило во забава, а двајцата буквално не проговориле ниту еден збор, откако целото друштво завршило со куглање.

инстаграм

Но, Мишел навистина го привлекла вниманието на Кели, па тој ја поканил во кино следната недела и врската наскоро станала сериозна.

инстаграм

„Можеби затоа ние сè уште не се заситивме едни од други и кренавме раце од нас, бидејќи нашиот фокус отсекогаш бил на нешто друго. Но, тоа не значи дека го земаме бракот здраво за готово. Ние сепак, барем еднаш неделно, имаме мали, романтични вечери. Само ние двајца“, рекла една од најубавите жени во Холивуд.

Мишел и нејзиниот сопруг Дејвид има две деца.

Видео на денот