Шилегов во живо го следи чистењето на снегот (ФОТО)

2272

Градоначалникот Петре Шилегов вечерва во Центарот за управување и контрола на сообраќајот заедно со Зимската служба на Град Скопје во живо го следеше расчистувањето на снегот.

Градските сообраќајници утрво беа чисти и проодни, а активностите на зимската служба продолжуваат зошто снегот се уште паѓа.