дома Метропола Подготовки за бројчаникот на Триумфалната порта

Подготовки за бројчаникот на Триумфалната порта

Пред Триумфалната порта во Скопје во тек се подготовки за поставување на бројчаникот кој го најави премиерот Зоран Заев.

264

Фото Либертас

Пред Триумфалната порта во Скопје во тек се подготовки за поставување на бројчаникот кој го најави премиерот Зоран Заев.

Во предизборието за предвремените парламентарни избори (декември 2016), Заев на партиски митинг во скопската општина Аеродром вети дека украдените народни пари ќе бидат вратени назад на државата и дека тоа ќе го регистрира бројчаник поставен на „Порта Македонија“ во Скопје.

ФОТО: Либертас