Нов декор на мостот „Око“ (ФОТО)

Очигледно некој револтиран граѓанин одлучил својата мака да ја сподели со цело Скопје.

1184

Утринава на мостот „Око“ осамна транспарент кој беше префрлен преку оградата. Очигледно некој револтиран граѓанин одлучил својата мака да ја сподели со цело Скопје.