Крава се прошета по „Партизанска“ (ФОТО)

300

Новиот асфалт на булеварот „Партизански одреди“ во Влае е добредојден и за кравите.

Неочекувано на најфреквентниот булевар во Скопје, пред трговскиот центар Порта Влае се појави неочекуван учесник во сообраќајот.

Возачите имаа проблеми да ја „претекнат“ брзата крава која уживаше во прошетката по мазниот асфалт.