Јавен повик за изработка на урбанистички планови

71

Градоначалникот на општина Центар распиша Јавен повик за иницијативи за изработка на урбанистички планови. Граѓаните може да достават иницијативи за носење нови урбанистички планови или измени во веќе постојните.

Јавниот повик започна вчера и ќе трае до 12.04.2019 година, со цел да се направи Центар едно поубаво и похумано место за живеење.