И градоначалникот Богоев се приклучи на Winter Bike To Work Day – Skopje #5

149

Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев се приклучи на Winter Bike To Work Day – Skopje #5.

„Не само денеска туку секојдневно да го користиме велосипедот како превозно средство. Си земав обврска дека почесто ќе бидам #НаТочак. Здраво е и еколошки исправно“, напиша Богоев на својот Фејсбук профил.