Автокоманда блокирана, возачите нервозни (ФОТО)

509
Фото Слободен печат

Булеварот Александар Македонски во Автокоманда е целосно блокиран, бидејќи се прави реконструкција на убиството на Никола Саздовски. Нервозни возачи испратија фотографии до „Слободен печат“ и велат дека речиси 20 минути стојат во место.

Фото: Слободен печат
Фото: Слободен печат
Фото: Слободен печат
Фото: Слободен печат