Маршира новата генерација виртуелни сезнајковци

За помалку од пет дена по промовирањето, повеќе од 1 милион корисници се приклучиле на Чат-ГПТ, новиот виртуелен соговорник со вештачка интелигенција што има одговор на секое прашање и го наоѓа решението за секој проблем. За таков, барем, го претставуваат неговите автори. За таков го сметаат и повеќето корисници вклучени во проектот на „Опен АИ“. … Продолжи со читање Маршира новата генерација виртуелни сезнајковци