Знамињата пред Влада на половина копје (ФОТО)

Денеска и утре, 14 и 15 февруари, се прогласени за денови на жалост.

204

Знамињата пред Влада се на половина копје. Денеска и утре, 14 и 15 февруари, се прогласени за денови на жалост поради тешката сообрќајна несреќа што се случи вчера попладне на патот Скопје – Тетово.