Знае ли Јанкуловска каде и е главата, качена на мотор, со кацига наопаку (ФОТО)

2117

На социјалните мрежи се споделува фотографија од поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкуловска качена на мотор, но со кацига ставена наопаку.

„Неслучајно постарите велат најстрашно е ако Господ ти го земе умот…
Од после судење, поранешната министерка Гордана Јанкуловска, си тргна со моторче, но со НАОПАКУ СТАВЕНА КАЦИГА. Казна за сообраќаен прекршок неносење кацига има. А каква е процедурата за учесници во сообраќајот со наопаку ставена кацига?
Ако е исплашена и расеана до тој степен наопаку да си ја намести кацигата, Гордана е опасна и по себе и по целиот сообраќај во Скопје“, пишува на Фејсбук Ване Цветанов активист за „Зелена лупа“.