Забава на плажа

462
Фото Профимедиа

Летото заврши, но на плажите на Калифорнија сè уште е погодно за сончање и капење во океанот.

Тоа го направи и локалната убавица Си Џеј Франко, позната по настапот во неколку холивудски филмови. Франко се најде во рекламата за минерална вода, наменета за спортистите.

Самата е голем поборник на здравиот начин на исхрана, а речиси секојдневно е во вежбална каде што со мошне напорни вежби ја одржува својата фигура.

Фото Профимедиа