(ВО ЖИВО) Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

255
Фото: Макфакс

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ се очекува да го соопшти ставот на партијата за референдумот. Пред Централниот комитет, заседаваше и Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на кои партијата одлучуваше околу ставот за референдумот.

 

 

ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

Posted by Makfax on Уторак, 11. септембар 2018.