Во Вардар пронајден машки леж, денеска ќе се извлекува

Министерството за внатрешни работи информира дека во водите на реката Вардар кај селото Кочилари, велешко, вчера бил пронајден труп на маж.

56

Министерството за внатрешни работи информира дека во водите на реката Вардар кај селото Кочилари, велешко, вчера бил пронајден труп на маж.

Како што соопшти МВР, поради непристапност на теренот лешот ќе се вади од водите на Вардар во текот на денешниот ден, кога ќе биде извршен и увид.