Во Битола тече млеко, уште медот фали! (ФОТО)

264

Утринава реката Драгор, во Битола, е побелена, односно наместо бистра вода, тече течност која наликува на млеко. Битолчани загрижени објавуваат фотографии на социјалните мрежи, коментирајќи дека „Во Битола почна да тече млеко, па уште мед фали“.