ВИДЕО: Се вжешти атмосферата на Комисијата за европски прашања

Пратениците со викање и дофрлање од место се обидуваат да ја спречат диксусијата.

111
Фото: Слободен печат

ВМРО-ДПМНЕ не сака да почне амандманската расправа за измените на Изборниот законик, односно, со викање и дофрлање од место се обидува да ја спречи диксусијата.