ВИДЕО Новинар провери дали навистина баба му на Милошоски му се заканува на својот внук

За потсетување, пред некој ден, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ се обиде да се пошегува враќајќи на твит на еврокомесарот Јоханес Хан, во кој Хан напиша дека пратениците на опозицијата се под закани.

1222

Новинар на ТВ21 излезе на терен за да провери дали навистина баба му на Антонијо Милошоски му се заканила дека ќе му ја скине главата доколку не гласа за уставните измени предвидени со Договорот од Преспа.

За потсетување, пред некој ден, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ се обиде да се пошегува враќајќи на твит на еврокомесарот Јоханес Хан, во кој Хан напиша дека пратениците на опозицијата се под закани.

Овој твит, потребно или непотребно, привлече многу внимание, па екипата на ТВ21 реши да ја побара бабата на пратеникот, за од прва рака да дознае дали навистина така му се заканила.

Погледнете во видеото што тие открија: