Верижен судар на возила во Ѓорче Петров

102

Верижен судар меѓу четири возила се случи вечерва околу 21 часот на главната улица во скопската населба „Ѓорче Петров“.

На местото на сообраќајката пристигнато е возило на Брза помош, но засега не се знае дали има повредени лица.