Велосипед им украдоа пред „нос“ во Дебар маало ВИДЕО

197

Крадец во  Дебар маало пред „нос“ на сопственикот укране велосипед, а инцидентот е снимен од безбедносните камери. Велосипедот припаѓа на еден од гостите во кафе барот, но додека да реагираше веќе беше доцна бидејќи крадецот брзо побегна со украдениот велосипед. Видеото од настанот се појави на социјалните мрежи.