Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата (ВО ЖИВО)

392

Во моментов пред Владата во тек е церемонијата на подигање на знамето на НАТО.

 

Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата

Церемонија на подигање на знамето на НАТО пред Владата.

Posted by Zoran Zaev on Уторак, 12. фебруар 2019.