Три пријави за каснувања од кучиња скитници

Во Полициска станица Карпош вчера во 14.50 часот М.Ч.(58) од Скопје пријавила дека околу 6 часот на булевар „Партизански одреди“ од куче скитник била касната во левата потколеница.

311

Во Полициската станица Центар вчера во 17 часот П.К.(29) од Скопје пријавил дека на 13 август околу 10 часот на улица „Македонија“ бил нападнат од глутница кучиња скитници и од едно бил каснат во десната потколеница.

Во Полициска станица Карпош вчера во 14.50 часот М.Ч.(58) од Скопје пријавила дека околу 6 часот на булевар „Партизански одреди“ од куче скитник била касната во левата потколеница.

Во Полициска станица Гази Баба вчера во 11.30 часот Љ.К.(58) од Скопје пријавил дека на 15 август во 15.30 часот на улица „Благоја Стевковски“ бил каснат од куче скитник во левата нога.