Трајановски објави видео-отчет за сработеното

240
Фото: мета.мк

Со ова видео, Коце Трајановски по третпат ја бара довербата на жителите на Скопје.

На својот профил на Фејсбук, актуелниот градоначалник објави видео-отчет за сите големи проекти реализирани во текот на двата мандата.