Тигрицата Созла Грчева го бранеше името качена на гајби (ВИДЕО)

Поранешната пратеничка Созла Грчева вчера учествуваше на протестите во Скопје кои ги организираше навивачката група Комити.

3036

Поранешната пратеничка Созла Грчева вчера учествуваше на протестите во Скопје кои ги организираше навивачката група Комити.

Грчева говорот за одбрана на името го држеше качена на гајби, со интересен стајлинг, облечена во тесен тигрес фустан.

Solza Grceva тука заедно за Македонија со македонските синови и ќерки со говор од кој блика љубов кон татковината…12.06.2018#МакедонијаВЕЧНА

Posted by Zvonko Dimoski on Tuesday, June 12, 2018