Сообраќајка на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин

Утрово од 10,30 часот сообраќајот на регионалниот пат „Битола -Демир Хисар“ кај село Лисолај е во прекин, соопшти АМСМ.

84

Утрово од 10,30 часот сообраќајот на регионалниот пат „Битола -Демир Хисар“ кај село Лисолај е во прекин, соопшти АМСМ.

Сообраќајот е во прекин на двете коловозни ленти.