Шекеринска и Димитров насмеани ја чекаа Меркел да слета

463

„Со Радмила Шекеринска чекајќи ја канцеларката Меркел! Денес треба да се радуваме. Барем денес, на Денот на независноста на Република Македонија, сите заедно, да се радуваме на оваа посебно значајна и симболична посета, токму на нашиот 27ми роденден!рката Меркел! Денес треба да се радуваме. Барем денес, на Денот на независноста на Република Македонија, сите заедно, да се радуваме на оваа посебно значајна и симболична посета, токму на нашиот 27-ми роденден!“.

 

Статус на Фејсбук на министерот за надворешни работи Никола Димитров