СДСМ вечерва ќе одлучи дали ќе има предвремени извори

На Бихаќка вечерва ќе биде одлучено дали да се прифати барањето на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, заедно со претседателските да се оддржат и предвремени парламетарни избори.

80
Фото: мета.мк

Двете теми кои вечерва ќе бидат ставени на маса на Извршниот одброр на владејачката СДСМ се претседателските кандидати и предвремените парламентарни избори.

На Бихаќка вечерва ќе биде одлучено дали да се прифати барањето на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, заедно со претседателските да се оддржат и предвремени парламетарни избори.