Протест пред Дрисла „15 минути за чист воздух“ ФОТО

88
Фото Арбнора Мемети

Иницијативата „Здружени за чист воздух“ денеска излезе на краток и предупредувачки протест пред влезот на депонијата Дрисла.

Протестот траеше од 12:05 до 12:20 часот, а според здружението, не се работи за масовен протест, туку опомена, при која се поставауваат барања до надлежните во врска со отпадот кој доаѓа на депонијата.

Фото Арбнора Мемети
Фото Арбнора Мемети
Фото Арбнора Мемети
Фото Арбнора Мемети
Фото Арбнора Мемети