По бруталното убиство во Прилепско, осомничениот изработил фотомонтажа со заменикот министер на МВР

2047

Ова е фотогрфија од ФБ профилот на 23-годишниот Енвер Тоска, полицаецот осомничен дека на свиреп начин го лиши од живот 36-годишниот Алил Бекир.

Последната фотографија што ја постирал на ФБ профилот е со заменик министерот за внатрешни работи, Агим Нухиу, од 14 септември 2018. Но, очигледно е фотомонтажа, а неговата намера најверојатно е да прикаже дека е близок со него. Постирана е откако е извршено убиството.

Извор: Плусинфо