Нормализиран сообраќајот на патот Куманово-Крива Паланка

Сообраќајпт беше во прекин од 17 часот поради сообраќајка во која загина пешак во Куманово, отккао во него удрил автомобил „тојота јарис“ со скопски регистарски таблички.

119

Сообраќајот на магистралниот пат Куманово-Крива Паланка (на излез од Куманово) е нормализиран од 19:05 часот вечерва, соопшти Автомотосојузот на Македонија (АМСМ).

Сообраќајпт беше во прекин од 17 часот поради сообраќајка во која загина пешак во Куманово, отккао во него удрил автомобил „тојота јарис“ со скопски регистарски таблички.