Јанко Бачев повикан во полициска станица поради закана на Фејсбук

Од истрагата дознаваме дека причина за неговото приведување во полициска станица е закана која ја упатил преку социјалните мрежи.

468

Лидерот на Единствена Македонија денеска е повикан во полициска станица, на распит, поради закана упатена преку социјалните мрежи.

Од истрагата дознаваме дека причина за неговото приведување во полициска станица е закана која ја упатил преку социјалните мрежи.

Од полицијата тврдат дека во однос на случајот јавно ќе се произнесат по завршувањето на истрагата.

Во исто време, оваа информација е објавена и на официјалната страница на Фејсбук на Единствена Македонија.