Изгоре куќа во скопско Батинци

Како што информираат од противпожарната бригада на Град Скопје, пожарот пламнал на полноќ на улицата 6 бр.14. Екипите интервенирале на терен од полноќ до 2.40 часот изутрината. Пожарот го гаснеле шест возила и 14 пожарникари.  

42
Профимедиа

Kуќа изгоре во пожар во скопското село Батинци. Како што информираат од противпожарната бригада на Град Скопје, пожарот пламнал на полноќ на улицата 6 бр.14. Екипите интервенирале на терен од полноќ до 2.40 часот изутрината. Пожарот го гаснеле шест возила и 14 пожарникари.