Гостиварец со нож го ранил соседот

Според полицијата, вчера околу 18 часот бил донесен 35-годишниот М.Ф,. кој имал убодна рана во левата надлактица. Него со нож го ранил 41-годишниот Б.С. негов познаник и соселанец. Двајцата се скарале откако нивни малолетни роднини претходно се истепале.

175

Жител на гостиварското село Падалиште со убодна рана од нож е згрижен во гостиварската болница, извести МВР. Според полицијата, вчера околу 18 часот бил донесен 35-годишниот М.Ф,. кој имал убодна рана во левата надлактица. Него со нож го ранил 41-годишниот Б.С. негов познаник и соселанец. Двајцата се скарале откако нивни малолетни роднини претходно се истепале.