Гечев до Лупевска: Како смееш да поставуваш вакви прашања на најуспешната фирма?

1569
Фокус/Принтскрин

Сопственикот на компанијата „ИГМ Трејд“ вечерва е гостин во емисијата „Топ тема“ со Снежана Лупевска. Илија Гечев истакна дека е навреден од прашањата.

-Како смеееш вакви прашања да поставуваш на најуспешната фирма „ИГМ Трејд“? Какво е ова истражувачко новинарство? Ја кажувате само едната вистина. Вистината има две вистини. Што е ова, ти сакаш да правиш спектакл од ова. Знаете ли колку вреди „ИГМ“ за македонската економија? – рече Гечев.