ГАЛЕРИЈА: АРМ презентираше борбена готовност пред Скапароти

Професионалните војници на АРМ пред генералот презентираа борбена готовност за приемот во НАТО.

386
Фото Борче Поповски

Во касарната „Илинден“ беше изведена показна вежба пред генералот Скапароти, највисок офицер на САД во Европа.

Професионалните војници на АРМ пред генералот презентираа борбена готовност за приемот во НАТО.

По вежбата, Скапароти се сретна со министерката за одбрана Радмила Шекеринска, а најавена е и средба со премиерот Заев.