Димитров и Рот веслаа по Охридското Езеро

Со германскиот министер за Европа, Михаел Рот, веславме по Охридското езеро - напиша Димитров на „фејсбук“.

80
фото: фејсбук

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и државниот министер за Европа при германското МНР Михаел Рот, по дебатата одржана на Античкиот театар во Охрид, убавиот ден го искористија за веслање со кајак по езерото.

фото: фејсбук

Со германскиот министер за Европа, Михаел Рот, веславме по Охридското езеро – напиша Димитров на „фејсбук“.