Брутално убиство во Прилеп, го убиле па го запалиле

Битолчанецот Б.А.  е убиен, а потоа запален во автомобилот во близина на Прилеп.

1751

Битолчанецот Б.А.  е убиен, а потоа запален во автомобилот во близина на Прилеп.

Злосторството е случило по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на местото на злосторството и вршат увид.

Повеќе информации се очекуваат подоцна.