Мајкл К. Вилијамс пронајден мртов во својот стан во Њујорк: Актерот отворено зборуваше за неговата долгогодишна борба со дрогата

Актерот и продуцент, номиниран за три награди „Еми“, Мајкл Кенет Вилијамс беше еден од најценетите и најпознатите таленти на неговата генерација. Оживувајќи комплицирани и харизматични ликови честопати со изненадувачка нежност Вилијамс се постави како надарен и разноврсен уметник со уникатна способност да ја воодушеви публиката преку ликовите кои ги игра.   View this post on … Продолжи со читање Мајкл К. Вилијамс пронајден мртов во својот стан во Њујорк: Актерот отворено зборуваше за неговата долгогодишна борба со дрогата