Мајката сè уште не знае дека сопругот и гo убил синот на спиење

Фото: Влада Шпорчиќ/курир.рс

Јасна Богосављевиќ, мајка на 25-годишниот Драган Ѓурѓевиќ кој на спиење беше убиен од својот татко кој потоа се самоуби, два дена по трагедијата не знае дека синот и е починат.

– Таа не знае. Не можам да и кажам, ќе умре – рекле мајката на Јасна.

Медиумите објавија дека Јасна го напуштила сопругот Владан и нејзиниот болен син пред неколку години, но нејзината мајка вели дека ситуацијата била поинаква и дека Јасна практично „избегала спасувајќи си го животот“.

Видео на денот